Известие

Collapse
No announcement yet.

Не пали?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

При мен явно ще се окаже газовата уредба.
    Сутринта я запалих на бензин и работеше перфектно,повозих се малко с нея и нямаше абсолютно никакви проблеми.После я превключих на газ,повървя десетина минути и изгасна,после един час никакво палене нито на бензин,нито на газ.След известно време пак си запали на бензин и до сега цял ден няма никакъв проблем.
    Явно или ключето на газовата ми играе номера и не превключва от газ на бензин,или е нещо друго,това най-добре ще каже някой газаджия,до тогава само на бензин.
    Явно тази кола си води някакъв личен живот,прави каквото си поиска когато си иска.
    Благодаря на всички за съветите!
    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
      Днес колата как подуши ключа, така запали Вчера нямах време да я погледна, но днес ще видя дали е нещо от кабели или свещи. А как може да се разбере дали датчика на коляновия вал работи правилно?

@code при мен не свети ключето, явно проблема не е в имобилайзера.
      по спомен между крачетата на датчика на коляновия вал трябва да ти дава около 760 ома съпротивление абене бива да надхвърля 900ома , някои с аутодата да погледне и да провери че говоря на изуст и може и да бъркам
      146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
      145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
        по спомен между крачетата на датчика на коляновия вал трябва да ти дава около 760 ома съпротивление абене бива да надхвърля 900ома , някои с аутодата да погледне и да провери че говоря на изуст и може и да бъркам
        обаче наличието на това съпротивление не означава че датчика е в час
        точка

Comment

Спукана бубина на 1ви и един от кабелите беше замина, смених ги и всичко е наред вече. Пали както помирише ключа мерси за помощта на всички
          Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
            Спукана бубина на 1ви и един от кабелите беше замина, смених ги и всичко е наред вече. Пали както помирише ключа мерси за помощта на всички
            А на тебе евала, че сподели и затворин темата подобаващо!
            Рядко се случва!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Eee не, вече гледам все повече хора го правят, което е похвално.

166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Ами така трябва да бъде иначе е безмислено да съществува темата, хиляди вариянти и без решение.
                Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                sigpic

Comment

Колега същия проблем от 1 година имам колата пали си когато си иска от Разград съм носих я на 2 диагностики там при различни хора никой не ми каза какъв е проблема и сега съм във Варна утре ще я занеса при колегата pininfarina да я види той...
                  Alfa Romeo 146 1.6 i.e. 16V Twin Spark (120 Hp)

Comment

Когато работи колата не може да се хване на диагностика,трябва да я "занесеш" когато проблема се появи и не ще да запали.

Ама как ти го обясних само.....надявам се да си ме разбрал какво имам впредвид.
                    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

при мен проблемът е по друг!!!!сутринта запалих на бензин,колата поработи около 2-3-минути!Когато натиснах педала на газта за да обарне на газ,колата изгасна и няма палене на бензин!!!!на газ пали !!!!!
                      alfa romeo 145 1.6

Comment

и мен така ме дарпаха с тоя проблем 40км и накрая като се прибрах намерих бущони на още едно место единия беще изгорял.та какволи не се случва понякога

Comment

Working...
                        X